Każde Burrito, które zamówisz robię na świeżo, na miejscu ze składników najlepszej jakości. Żadnej ściemy, najlepsza wołowina, moje autorskie mieszanki przypraw, avocado hass, tomatillios i dużo, dużo love and passion.
pszenna, ogromna 30 centymetrowa, może wiele pomieścić. Podgrzewam ją na parze, stąd jest bardziej elastic!
nic dodać, nic ująć. Avocado, kolendra, cebula, limonka i jalapeno. Sama je co rana zagniatam ręcznie. Proste, ale jakie yummy!
tylko czarna, mocno aromatyczna albo pinto, bardziej delikatna.
wołowina i kurczak spędzają długie godziny w towarzystwie esencjonalnej marynaty Adobo, a później aż 8 godzin w piecu. Jak już trafią do burrito są bardzo delicious!
ostrożnie, czerwone! Dla fanów pikantnych smaków jest właśnie Salsa Asada. Pieczone na czarno pomidory i papryczka habanero dają zastrzyk smaku!
tylko domowe, ręcznie robione. Full kukurydziane. Bezglutenowe! Smażę je codziennie, aby podać Ci je jeszcze ciepłe i świeże.
musi być kolorowy i być petardą smaków. Zielony pełny kolendry i szpinaku. Czerwony moooocno pomidorowy.
spokojnie, zielone! Dla mniej odważnych mam też łagodniejszą salsę z lekko kwaśnych zielonych pomidorów tomatillo i papryczki jalapeno.
zwykła lemoniada? Nie u mnie! Hibiskus, limonki, cynamon i odrobina cukru. To jest ten smak!
Każde Burrito, które zamówisz robię na świeżo, na miejscu ze składników najlepszej jakości. Żadnej ściemy, najlepsza wołowina, moje autorskie mieszanki przypraw, avocado hass, tomatillios i dużo, dużo love and passion.